Water Shield: de meest geavanceerde dike tegen water

Wie anders had dit kunnen uitvinden dan Dike?

Je hebt nooit meer natte voeten met Dike water shield!


Wij ontwikkelen en produceren de meest geavaceerde veiligheidsschoenen.

Het creëren van een innovatieve werkschoen met de meest effectieve Dike tegen water ooi

Met trots presenteren we de modellen Summit en Digger met de exclusieve Water Shield-technologie: de eerste Capsule Collection 2021 by Dike,


on sale from May 30.


De Capsule-collectie
Duurzame innovatie

De ingrijpende veranderingen die onze wereld ondergaat, vereisen dat we lang en goed nadenken. Het is tijd om de productie met geweten en ethiek te heroverwegen, in alle lagen van de bevolking, en ecologische en economische duurzaamheid boven alles te stellen. Vandaar de Capsule Collection: productie zonder consumptie met een hoog technologisch gehalte, waardoor het gebruik van de middelen die doorgaans nodig zijn voor het produceren van monsters, wordt verminderd.
De Capsule Collection # 1, gewijd aan de Summit- en Digger-modellen met Water Shield-technologie, is een belangrijke, tastbare stap van Dijk op dit deugdzame pad.

 


Water Shield

Het water blijft buiten met absoluut comfort van binnen

Onze onderzoekslaboratoria hebben een innovatief direct lamineerproces van het bovendeel ontwikkeld: via een speciaal waterdicht en ademend membraan wordt al het water dat van buitenaf kan binnendringen perfect afgedicht en wordt de schoen ondoordringbaar waterdicht. Binnenin profiteert u daarentegen van het absolute comfort: het membraan is in feite ontworpen met het totale welzijn van de voet in gedachten en garandeert een uitzonderlijk ademend vermogen en zweetafvoer.

Summit SUBLIME & Digger DEFEND

Introductie van het waterbestendige schoeisel met loopvlakken

Water Shield-technologie is toegepast op de hoge laarzen van de Summit- en Digger-lijnen: de twee "grip-loopvlak" -schoenen in de Dike-collecties, ontworpen om zelfs de meest extreme omstandigheden te weerstaan, in overeenstemming met de S3-norm. Nu, dankzij de nieuwe waterbestendige bescherming, maakt direct en langdurig contact met water ook deel uit van deze omstandigheden. De Aluforce® neus, Highsafe-Tex® antiperforatie binnenzool en uitneembaar anatomisch voetbed maken de eigenschappen van deze schoenen compleet en zorgen ervoor dat elke stap van je werkdag veilig en comfortabel is, zelfs de meest veeleisende omstandigheden.

Discover Summit 27622 300 Sublime H S3 WR SRCDiscover Digger 21621 300 Defend H s3 WR SRCIEDEREEN DIE PRIMATO KIEST, VERDIENT EEN BELONING!

Een gratis beschermend gezichtsmasker bij de PRIMATO en PRIMATO 37.5 collecties

 

Water Shield is slechts de nieuwste technologische innovatie ontwikkeld door Dike Research die een revolutie teweeg heeft gebracht in de sector veiligheidsschoenen en werkkleding met de PRIMATO- en PRIMATO 37.5-collecties

 
PRIMATO-veiligheidsschoenen zijn dankzij het Dike Total Resilience System - DTRS® 40% lichter, herstellen 40% energie bij elke stap, verminderen spiervermoeidheid en stimuleren een juiste houding. PRIMATO 37.5-kledingstukken kunnen de temperatuur en het vochtgehalte in contact met de huid constant aanpassen, waardoor de ideale omstandigheden voor comfort en welzijn te allen tijde behouden blijven.

Zolang de voorraad strekt, krijgen klanten die kiezen voor de superieure kwaliteit van PRIMATO (schoenen en kleding) een gratis geschenk van Dike: een exclusief DIKE beschermend gezichtsmasker.
Bestel Dike schoenen bij de grootste Dike dealer van de Benelux
vandamvakkleding.nl

Winkelveldstraat 28b

5916 NX Venlo

Tel: 077 3513167

email: info@vandamvakkleding.nl