Bedrijfskleding Utrecht

Bent je op zoek naar een leverancier in bedrijfskleding met logo of sportieve lichte werkschoenen in de omgeving van Utrecht, dan bent je bij ons aan het juiste adres!

Wij leveren werkkleding met logo en veiligheidsschoenen. we hebben 37 uitgebreide webshops en bestellen gaat makkelijk, zelfs het ontwerpen van je logo gaat makkelijk online.
 
Het is mogelijk dat een accountmanager bij jou op locatie  langs komt om de mogelijkheden te bespreken.Wat hierbij essentieel is-->denk je dat je weet wat voor bedrijfskleding je wilt?<--


Met deze vraag gaan we intensief aan de slag.
We zien steeds vaker dat niet altijd alle kleding, voorbeelden en informatie in het eerste gesprek voor handen is. We nodigen jou graag uit bij ons in de showroom. Voldoende voorbeelden uit het assortiment zijn in onze showroom voor handen. Ter plekke is het mogelijk de diverse mogelijkheden te bekijken voor het borduren en bedrukken. In veel gevallen is het niet nodig om een afspraak te plannen omdat de wens al helder is, dan is een telefonische afspraak al genoeg.


Het vandamvakkleding.nl team  staat met passie voor jou klaar, denkt met jou mee  wij letten op de valkuilen.


vandamvakkleding.nl stelt het uiteindelijke doel centraal en dat ben jij als een 100% tevreden klant. Wij begeleiden  bedrijfskleding projecten met ZZP’ers, MKB en grote multinationals in Utrecht. Een geweldig resultaat waar jij en jouw werknemers trots op zijn is ons motto.

vandamvakkleding.nl is actief in vrijwel alle branches in Utrecht wij zijn in staat een breed assortiment aan te bieden . Zowel een goedkopere variant, een variant in het middensegment en in het hogere segment. Dit betekend dat vrijwel iedereen bij ons kan slagen in Utrecht.


Wij zijn trots om met u te mogen samenwerken, elke klant, iedere bestelling en/of project heeft bij ons de hoogste prioriteit. Ons team is laagdrempelig te benaderen en staan u zo spoedig mogelijk te woord.
Maak nu een afspraak tel:+31773513167